SJB Zonhoven
Kleine Hemmenweg 4A
3520 Zonhoven
Tel: +32 11 55 99 90
info@sjbzonhoven.be

Inschrijvingen

De aanmeldingen voor volgend schooljaar worden opengesteld vanaf 15 maart 2022. U kan hiervoor naar school komen op elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur. De school is wel gesloten tijdens de paasvakantie en tijdens de zomervakantie vanaf 8 juli tot en met 17 augustus.

Vanaf nu kunt u ook digitaal voorinschrijven.
Gebruik hiervoor de link naar het gewenste jaar.

Inschrijving in het derde jaar

Leerlingen uit VMS Zonhoven die kiezen voor onze school hoeven zich niet digitaal in te schrijven. Ze krijgen op het einde van het schooljaar een formulier mee waarop ze de gewenste richting kunnen aangeven. Dan worden ze automatisch ingeschreven.
indien er nog leerlingen zich willen inschrijven in 3 organisatie en logistiek, kunnen zij een afspraak vragen via het mailadres info@sjbzonhoven.be


Inschrijving in het vierde jaar

Indien er nog leerlingen zich willen inschrijven in 4 organisatie en logistiek, kunnen zij een afspraak maken via het mailadres info@sjbzonhoven.be.

Inschrijving in het vijfde jaar

Inschrijving in het zesde jaar

LET OP!

Bij een aantal richtingen in het derde jaar wordt dan de vraag gesteld welke optie er gekozen wordt. Dit gaat over één vrij te kiezen interesse-uur per week. In het begin van het schooljaar komt er nog een moment om kennis te maken met die interesse-uren en kan de keuze eventueel nog aangepast worden.

Het SJB-team
download ons logo

download een .zip bestand met alle varianten van ons logo of bekijk hier onze volledige huisstijl

download