top of page

Interesse-uren

Binnen de finaliteiten: domeinoverschrijdend, domeingebonden en dubbele finaliteit krijgen de leerlingen een aanbod van plus- en interesse-uren. Binnen dit pakket krijgen ze een waaier aan mogelijkheden, waarmee ze hun interesses en talenten verder kunnen ontwikkelen.

3369_Afbeelding-2-3.50b29dad.jpg

Taal en communicatie

Norsk kung är vacker, wil jij weten wat dit betekent? Altijd al een keertje met je oma willen praten maar heeft ze een raar dialect? Altijd al gebarentaal willen leren? De wereldtalen en hun afkomst onder de loep willen nemen?

 

Dat zit je bij Taal en Communicatie bij het goede adres! 

3.jpg

Kunst en cultuur

Kunst zet aan tot expressief nadenken en daagt je uit om je gevoelens op een andere manier te uiten. ​Wil jij cultuur op een eigen manier ervaren, of wil je jezelf gewoon amuseren? Dan gaan wij samen op zoek naar jouw artistieke interesse!

3427_Mijn-project-6.a012618a.jpg

Digitale geletterdheid

Van online lessen volgen en aankopen doen tot aan contacten onderhouden via sociale media: om mee te doen in de samenleving heb je digitale geletterdheid nodig. Als je begrijpt hoe digitale technologieën werken, ben je beter voorbereid op de toekomst.​

3343_306143354-5562122527182221-7965044147018182253-n.6ac95a52.jpg

Milieu en duurzaamheid

​Hou je van de natuur en ben je graag buiten? Ben je bezorgd over de toestand van het klimaat? Wil je weten hoe je zelf je steentje kan bijdragen? Dan is dit interesse-uur iets voor jou. De nadruk ligt op doen en ontdekken. We steken zelf de hand uit de mouwen; maken uitstapjes naar natuurgebieden in de buurt, leren over duurzaamheid... ook jouw inbreng is welkom!

Beweging en gezondheid

Is beweging jouw passie en draag je gezondheid hoog in het vaandel? Jezelf en ook anderen motiveren om een fitte en gezonde levensstijl aan te kweken, het zelf ook uit te oefenen onderbouwd vanuit medische kennis vormen de kern van dit interesse-uur. Dan is dit interesse-uur is voor jou!

Afbeelding(1) (1).jpg
bottom of page